Antispam

 

 

Vad är spam?

I samband med elektroniska meddelanden avser skräppost oönskade, massmeddelanden eller diskriminerande meddelanden, vanligtvis skickade i kommersiellt syfte.

Nyckeljouren https://nyckeljouren.se har en nolltolerans-spampolicy.

Automatisk skräppostfiltrering

https: //nyckeljouren.ses meddelandesystem skannar automatiskt alla inkommande e -postmeddelanden och filtrerar bort meddelanden som verkar vara spam.

Problem med spamfiltrering

Inget meddelandefiltreringssystem är 100% korrekt och då och då kommer legitima meddelanden att filtreras bort av https: //nyckeljouren.se system.

Om du tror att detta har hänt med ett meddelande du har skickat, vänligen meddela mottagaren av meddelandet på ett annat sätt.

Du kan minska risken för att ett meddelande fastnar i skräppostfiltren genom att skicka meddelandet i klartext (dvs. ingen HTML), ta bort eventuella bilagor och se till att dina meddelanden genomsöks efter skadlig kod innan de skickas.

Mottagning av oönskade meddelanden från https://nyckeljouren.se

I det osannolika fallet att du får något meddelande från https://nyckeljouren.se eller skickas med https: //nyckeljouren.ses system som kan anses vara spam, kontakta https://nyckeljouren.se med hjälp av informationen nedan och frågan kommer att utredas.]

Ändringar av denna policy mot skräppost

https://nyckeljouren.se kan när som helst ändra denna policy mot skräppost genom att publicera en ny version på denna webbplats.