Disclaimer

 

 

Informationen i https://nyckeljouren.se är endast avsedd för allmän information. Informationen tillhandahålls av https://nyckeljouren.se och medan vi strävar efter att hålla informationen uppdaterad och korrekt, lämnar vi inga uttalanden eller garantier av något slag, uttryckliga eller underförstådda, om fullständigheten, noggrannheten, tillförlitligheten, lämpligheten eller tillgänglighet med avseende på https://nyckeljouren.se eller informationen, produkterna, tjänsterna eller relaterad grafik som finns på https://nyckeljouren.se för alla ändamål. Varje tillit du sätter på sådan information sker därför helt på egen risk.

Under inga omständigheter kommer vi att vara ansvariga för förlust eller skada inklusive, utan begränsning, indirekt eller följdskada eller skada, eller någon förlust eller skada som uppstår på grund av förlust av data eller vinster som härrör från eller i samband med användningen av https: //nyckeljouren.se.

Genom https://nyckeljouren.se kan du länka till andra webbplatser som inte är under kontroll av https://nyckeljouren.se. Vi har ingen kontroll över dessa webbplatsers art, innehåll och tillgänglighet. Att inkludera några länkar innebär inte nödvändigtvis en rekommendation eller stöder de åsikter som uttrycks inom dem.

Alla ansträngningar görs för att https://nyckeljouren.se ska fungera smidigt. Https: //nyckeljouren.se tar dock inget ansvar för och kommer inte att vara ansvarigt för att https://nyckeljouren.se tillfälligt är otillgänglig på grund av tekniska problem som vi inte kan kontrollera.